Elite Foot Management

Lomé Togo,Rue 90

+228 22 64 58 96

Direction Générale

Lun - Ven: 9:00 - 17:30

Nous sommes ouvert 24h/24

Belirli özellikler telefon uygulamaları güvenilir kumar kuruluşları gerçek parayla oynarken

Basamaklı makaralar video slotları Başarıbet ve karakteristik özellikler

Herkes, kumarhane, hatırlıyorum böyle adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , « Yuvarlanan makaralar » ve « Yuvarlanan makaralar ». Hepsi varsayıyor benzer oyun oynanışı.Kazanan kombo yeni simgeler sahip ek kazançlar bir dönüş. Sıradan basarıbet giriş teklif oyuncu yalnız şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O yükler tur ve bekler aynı piktogramlar ödül hatları. Slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sunma kullanıcı şans yardımcı ücretsiz kazançlar için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak döndürme ortaya çıkar kazanan dizi.
  • Görüntüler bir kazanan kombinasyon silindi (veya patlayabilir) ve boş konumlar oluşturmak.
  • bunlarda boş konumlar form veya (düşme) yeni semboller .
  • Kullanıcı kazançları alır eğer böyle ayrıca form kazanan bir kombinasyon birbirinizle veya oyun alanı üzerindeki diğerleri piktogramlar ile.

Bu prosedür kazanan diziler kazanana kadar oluşur aktif hatlarda oluşturulması durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm seçenekler işlev aynı şekilde. İlk ve devrim niteliğinde bu sınıftaki oyun öne çıkıyor Gonzo’s Quest, yaratıldı NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Şöhret nedenleri kademeli simülatörler Basaribet

Oyuncular için artık yeterli değil temel döndür makaralar ve eşleşme için bekleyin karlı dizi aktif hatlardan biri.dinamik oyun algoritması ve ilginç 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanik emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels yüzde yüz bu beklentileri karşılıyor. Düşüyor başarılı yapılandırmalar ve bu yeni semboller dikkat çekmek ve artırmak duygusal bileşen.Özellikle kademeli basamaklardan biri yol açacak büyük nakit ödül.

Kademeli makaralar yardım kazan birkaç bir dönüş için ödemeler. görünür karlı zincirler birkaç arka arkaya kez ödemeler yaratabilir yeterince büyük miktar. Bireysel şirketler oluşturun ek çarpanlar bu daha da fazla artır ödeme.

Finansal getiri ve dağılım düzeyi üzerindeki etki

Kademeli kural olarak etkilemez teorik getiri oyuncuya makineler. Bir fırsat var etkinleştir simülatörler ile artan teorik getiri düzeyi (yukarıda 97 %) veya nispeten düşük (daha az %94). Bağlantı yok düşme resimler ve boyut beklenen getiri olamaz.

Ama, basamaklı makaralar arttırma büyük bir nakit ödül kazanma olasılığı. Mekanizma makine Başarı bet bunu sırasında telafi eder ana tur. Sonuç olarak kumar simülatörleri ile dalga sistemi geleneksel olarak var maksimum yüksek uçuculuk. çünkü makaralar yetenekli geri dön her biri iki kez (veya daha fazla) aynı fiyat için.Bu anlamaya yardımcı olur kazançlar yapamayacak biçim oldukça sık. Kademeli makine makineleri içindeki sistematiklikleri çoğu zaman aşmaz %25-30.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *